Mijn iPhone & zijn apps

Nog niet zo lang geleden heb ik een iPhone aangeschaft en ik heb uitgebreid uitgelegd in een eerder postje: “Toch maar wel een iPhone” dat ik alleen nog maar voordelen zie om met een iPhone rond te lopen.

iPhone app storeAls je dan een iPhone hebt en lekker hebt gespeeld met de applicaties die Apple er bij levert en je hebt al wat muziek geluisterd vanaf de ingebouwde iPod ga je eens verder kijken wat je er allemaal mee kan doen. Dan kom je onherroepelijk bij de appstore terecht waar meer dan 75.000 betaalde en gratis applicaties slechts een klik van je vandaan zijn. Maar hoe kan je een keuze maken tussen al die apps? er zijn er zoveel!?!

Gelukkig hebben we internet waar je goed kan zoeken welke applicaties je kan gebruiken om je iPhone uit te breiden tot een nog functioneler apparaat. Voor Nederlandse en Belgische iPhone gebruikers kan ik van harte aanraden om regelmatig te kijken op iPhoneclub.nl, hier worden interessante applicaties regelmatig behandeld of geïntroduceerd.

In mijn tijd met de iPod Touch en de korte periode met de iPhone heb ik een verzameling applicaties uitgezocht om mijn leven makkelijker te maken. En deze wilden ik graag delen om misschien iemand anders er ook mee te helpen de juiste apps te vinden. Elke 2 dagen zal ik een post op mijn blog zetten met ergens tussen de 10-15 apps die ik ooit gekocht heb, bij elke applicatie zal ik ook aangeven of ik hem nog steeds op mijn iPhone geïnstalleerd heb. Bij elkaar gaat het om ongeveer 135 applicaties verdeeld over verschillende posts.

Lijst van posts:
Post 1: Standaard meegeleverd
Post 2: Heel veel spellen