Al sinds jaar en dag is mijn nickname op internet veelal BeakerFlo. Het is bijna een handelsmerk geworden. Op het bus-forummotor-forum, duikforum, een mac-forum, LR prikkers-forumiCulture en nog wat andere plekken (die ik zo snel niet kan vinden), vind je me terug. En natuurlijk is BeakerFlo ook present op allerlei Social media vlakken, hierboven in de balk vind je wat voorbeelden, maar als je gaat googlen kom je er nog veel meer tegen.

BeakerFlo, het is een rare naam eigenlijk en ik weet nog dat ik het erg vreemd vond de eerste paar keer dat ik het gebruikte. Nu is het mijn digitale jasje geworden. Het is ooit bedacht door een collega van mij: Jos Heuvel.
Ik had namelijk piekerig haar en ik ging een keertje zo uit:

BeakerFloris

Toen ik een tijdje later naar de kapper ging en wat korter haar kreeg vonden ze het leuk om met mijn wax te spelen zodat mijn haar weer overeind stond en grapten ze dat ik wel op Beaker leek. Ik was nog op zoek naar een nickname voor bepaalde internet-dingen, dus dat leek me een leuke: Beaker. Het nadeel met zo’n populaire naam is dat alles al bezet is. Door de eerste 3 letters van mijn voornaam er in te zetten werd het wel uniek… –
BeakerFlo

Hier even een ode aan de muppet:

Omdat ik na 10 jaar zo gewend ben aan BeakerFlo heb ik nu stickers gemaakt om wat zaken te merken. Dit is vooral met duikspullen handig, zaken worden nog wel eens uitgewisseld en dan is het handig om te weten welke van jou is.
BeakerFlo sticker

Als je een motor voorbij ziet komen met deze sticker, dan moet je maar even zwaaien.
Misschien dat ik het nog zie in mijn spiegel 😉

BeakerFlo - motor

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie