Reizen is altijd al een droom van me geweest en mijn ouders namen mij en mijn broers als kind al mee op de mooiste en leukste reizen. Het reislustige heb ik vastgehouden alhoewel er tussen kind en volwassen een flinke periode is geweest dat ik weinig op pad ging. Ik reisde veel in mijn hoofd en las verslagen van mensen die naar Zuid-Afrika reden in een auto. Veel van dit soort verhalen vind je hier: The Africa Overland Network.

Er is al een verandering geweest. In 2011 en 2012 ben ik twee keer een seizoen skileraar geweest. Meer hierover vind je op mijn blog en op de pagina skileraar.
Ik wilde ook een Land-Rover opknappen en de reis maken. Maar nu heb ik een VW busje en probeer ik dit soort reizen wel te maken. Eerst Europa verkennen en dan hopelijk verder trekken. Op de Beakerbus.nl kan je eventuele trips volgen, alhoewel ik nog steeds in de plan-modus zit. Hopelijk brengt 2015 verandering. Ik heb ook al het plan gevat om een keer naar Santiago te lopen.

films

Verder ga ik wel eens op stap met het vliegtuig naar verre oorden. Hieronder heb je een video verslag van mijn vakantie in Curaçao in 2014.

En hier een filmpje van dolfijnen in Egypte.

verhalen

Hieronder heb je een beschrijving van mijn eerste vakantie in Zimbabwe met mijn ouders in 1995.