Gele VW bus T3

Waar ik eerst een fan was van Land-Rovers is mijn aandacht nu verschoven naar de Volkswagen transporter en dan vooral de T3 versie. Het heet in verschillende continenten/landen anders: Volkswagen T3/T25/Vanagon bus. Het is praktisch, maar ook gaaf om een klassieke Volkswagen bus te rijden. Wat een leuke bijkomstigheid is, dat mijn laatste bus een Syncro is. Dus het voordeel van Land-Rovers gekoppeld aan het praktische van een bus!

Uiteindelijk ben ik zo’n fan geworden van de VW bus en ben ik er zo mee bezig geweest dat ik er een website voor op heb gericht: beakerbus.nl en zelfs een Facebook pagina: fbbeakerbus.nl. Daar zie je hoe ik mijn bus opknap, inricht en allerlei andere VW bus gerelateerde artikelen.

bus - bos

Meer info vind je dus op mijn Beakerbus site. Voor een snelle sprong naar één van de onderwerpen kan je het onderstaande lijstje gebruiken. Meer over mijn bus vind je dus daar! Ook ben ik sinds december 2013 de eigenaar van het Nederlandse Bus-forum. Check het vooral als je een klassieke VW bus hebt, een aantal leuke links heb ik ook in de lijst opgenomen.