,

Aparte campers: VW en iets Japans

Openen van de camperIn Japan hebben een aantal vrienden een bijzondere camper gemaakt. Op het moment dat ze op de camping plaats aankomen drukken ze op een knop en er klapt boven de auto nog een tweede verdieping uit. Heel grappig en intuïtief!

Ze slapen boven en er is ruimte voor vier personen en ze leggen slaapmatten uit nadat ze de bovenste verdieping hebben uitgeklapt. Verder is de camper natuurlijk uitgerust met alle gemakken. Een hoekkeuken beneden met grote ramen. Een veranda met ruimte voor twee personen.

Het ziet er niet uit, maar cool om te zien 🙂

Japanese camper, mobile home

Iets nieuwers: Een VW camper.

UitschuifcamperHet probleem van een bus-camper is dat het woongedeelte in je laadruimte zit. Als je graag fietst, veel duikspullen of een flinke lading camping spullen meeneemt dan heb je al snel een ruimte probleem.

Een bedrijf in Engeland heeft daar een oplossing voor bedacht. In de leefruimte hebben ze een doos gedaan en deze schuift naar buiten als je de ruimte nodig hebt. Zo hoef je nooit meer je spullen om te pakken als je naar bed wilt. Alles is electronisch met de poten die uitgezet worden. Het laadvermogen is wel beperkt, tot 400kg.

Het interieur

Ze leggen het nog uit in een filmpje.