Twittering… ping!

Zoals zo vaak besproken luister ik naar een aantal Amerikaanse podcasts van het TWiT netwerk en daar hebben ze het vaak over Twitter. Dit is een service die niet zo goed aanslaat in Nederland als het in Amerika doet. Hier lees ik op verschillende fora de meest afkeurende berichten over deze dienst terwijl in Amerika hele gesprekken gevoerd worden via Twitter en vooraanstaande mensen zelfs denken dat als er over een onderwerp niet over getwitterd wordt dat het niet een “major subject” zal zijn.

Mensen die denken dat Twitter niets voor ze is en vervolgens wel elke dag braaf hun WieWatWaar invullen op hyves moeten eens achter hun oren krabben, want het komt op hetzelfde neer. Ik heb er nu ook voor gezorgd dat mijn twitters gesynchroniseerd worden naar Hyves en Facebook, net als mijn blog trouwens. 

Dankzij twitter heb ik trouwens al een vraag kunnen stellen aan een redacteur bij Bright (en antwoord gekregen) Anders had dat een stuk lastiger geworden. De lijnen worden korter, communicatie eenvoudiger, een voordeel van twitter. Alleen je privacy? Komt dat niet in het gedrang dan? Tja, je bepaalt zelf wat je er op zet toch?

Mijn twitter feed;
http://twitter.com/beakerflo

En je kan het ook vinden op mijn voorpagina van floris.vanenter.nl waar ik een aantal dingen van mij laat samenkomen. Makkelijk als je nieuwsgierig bent hoe het met me gaat.
http://old.floris.vanenter.nl