#Dirk is kwijt!, Twitter!

In allerlei podcasts en op nog meer websites wordt regelmatig gesproken over de “community” en hoe je dankzij het internet  een heleboel kan bereiken met elkaar zelfs zonder elkaar echt goed te kennen. Het gebeurt regelmatig dat Leo Laporte tijdens zijn podcast (die hij ook live streamt) tips van anderen krijgt om mensen zaken beter uit te leggen, of voorbeelden geven. Ideaal dus.

Nu houd ik op Twitter een aantal interessante mensen in de gaten, zo lees ik wat de hoofdredacteurs van Bright “bezielen” en kan ik zelfs directe vragen stellen aan Spinvis. De wereld is weer een stukje kleiner geworden en drempels om mensen te spreken zijn lager.

Nu is 1 van de mensen die ik volg zijn jonge katertje kwijt en wilt deze graag weer terug vinden. Via Twitter, websites en andere media probeert hij mensen te bewegen tips te geven waar zijn geliefde Dirk zouden kunnen zijn. Door alle aandacht wordt de kans dat hij Dirk weer terug vindt groter, laten we het beste hopen.

Dus als je in Rotterdam woont en een 6 maanden oude kater verdwaald ziet rondlopen, laat het dan even weten 😉 Check hier de website over Dirk.