Voorkom dronken mailtjes

Ken je dat?

Je hebt een biertje of wijntje teveel op en dan word je ineens wat vrijpostig en stuur je iets makkelijker openhartige mailtjes dan dat je eigenlijk zou willen. De volgende dag kan je dan alleen nog maar spijt hebben. Als je nou Googlemail hebt is daar een oplossing voor!

Ze hebben een feature, Mail Goggles, dat je elke keer als je een mailtje stuurt een soort alcoholcontrole moet doorstaan. Helaas kan je niet blazen (zou wat zijn op een usb-apparaatje), maar zij doen het via een rekensommetje. Het is natuurlijk vervelend als je voor je werk 100 mailtjes moet versturen en dus 100x een som moet invullen (of in het onderstaande voorbeeld 5 sommen voor 1 mailtje) dus je kan ook bepaalde uren opgeven dat je het grootste risico loopt beschonken te zijn. Dan moet je bijvoorbeeld alleen sommen maken na de borreltijd op het werk of zaterdagavond etc.

Je vindt hier een officieel bericht er over.
En je kan de feature in je mail vinden onder je opties.

-edit- ik bedenk me net iets.
Als mensen weten dat je deze feature gebruikt kan je het dronken/aangeschoten zijn niet meer als excuus gebruiken dat je een stomme, iets te eerlijke of woedende mail stuurt. Een gewaarschuwd mens telt voor 2!