Muziek clips zien?

Met veel plezier luister ik naar net@night met Leo Laporte en Amber MacArthur die allerlei websites bespreken. Gisteren hadden ze het over Mtv die met zijn reality-shows nog maar weinig MusicTV is en dat dit jammer is. Youtube bied je gelukkig wel een hoop liedjes en clips, maar de kwaliteit is niet altijd even goed en het is wel eens zoeken tussen al die mensen die playbacken of liedjes onder andere filmpjes plakken. Maar hiervoor is dus nu een oplossing!

Mtv heeft nu een website opgestart. Een soort Youtube met officiële videoclips op een hogere kwaliteit. Erg fijn en handig. Je zal mij dus wat vaker daar terug kunnen vinden. Het betekent trouwens niet dat alles er meteen met hoge kwaliteit staat, want de bron moet ook goed zijn. Gelukkig kan je de muziek ook in je blog posten, kan ik het in de toekomst ook hier gebruiken.

Nog niet alle muziekclips staan er op, maar ja ze zijn ook niet zo gek lang bezig. Ik heb goede hoop dat het over de tijd gevuld zal worden. Meest populaire muziek eerst natuurlijk.

Pink Floyd |MTV Music