,

Crowdfundend naar d’Moriaan

Mijn broertje Frank en zijn vriendin Lieke willen via crowdfunding hun droom verwezenlijken: Een eigen restaurant met een menukaart op twee niveaus. Hiervoor hebben ze de hulp nodig van hun toekomstige gasten. Dat hij kan koken staat vast na een carrière waar hij voor Savelberg, Parkheuvel en Merlet heeft gewerkt. Ik weet nog dat hij Jonnie Boer van de Librije moest afslaan voor een plek in de keuken van Cees Helder (Parkheuvel). Help hun dromen te verwezenlijken en investeer mee in hun restaurant op: CrowdAboutNow: D’ Moriaan.

Hieronder zie je het promo-filmpje.

Er is een ruime keuze in investeringsmogelijkheden. Je kan natuurlijk zomaar geld geven, daar is niemand op tegen! Het is echter ook mogelijk om je investering terug te krijgen. Bij elke investering vanaf 50 euro krijg je een uitnodiging voor het openingsfeest.

Verder krijg je bij een investering van €50 euro je een eetbon die je kan komen op eten. Bij €500 euro krijg je een eet-tegoed van €560 euro (12% meer!). Daarnaast doet Frank je dan ook een messenset van Laguiole.

Dit loopt op tot €5.000 waar je een diner-krediet van €5.750, dus dat is 15% bovenop de investering. Daarnaast komt Frank speciaal voor jou thuis een privé-diner geven voor zeven personen.

Snel kijken op de crowdfunding pagina van mijn broer en schoonzus!
https://www.crowdaboutnow.nl