Mannen en hun (real doll) poppen

real dollIn de laatste House aflevering houdt een man een vrouw op afstand omdat hij een vriendin heeft. Maar later in het verhaal ontdekt iedereen dat dit geen echte vrouw is, maar een zogenaamde “Real Doll“. Deze poppen kan je sinds tien/vijftien jaar kopen en het zijn geen standaard opblaas-seks-poppen, maar ze zien er erg realistisch uit en je kan ze aankleden en dergelijke. Zoals kleine meisjes met barbies spelen zullen er nu op dit moment mannen met hun poppen spelen en waarschijnlijk met een happy end. House omschrijft het in de serie als “net zo gek als de eenzame vrouw die denkt dat de kat een serieuze gesprekspartner is”. Daar heeft hij wel een punt, maar een huisdier leeft tenminste nog…

Voor $6.000 dollar kan je er eentje kopen en dan kan je al je voorkeuren er op los laten. Het enige wat ze niet doet is uit zichzelf bewegen en (terug) praten. Voor de eenzame man die geen vriendin kan krijgen is het wellicht een oplossing.

Van de website:
female doll order

Voor de grap googlede ik eens naar mannen die inderdaad zo leven of dat de makers van House nu een hele belachelijke kijk op de wereld hebben. Tot mijn verbazing hebben ze gelijk…. Er is zelf een documentaire over geweest. Bijzonder. Op het moment van het maken van de documentaire zijn er 3.000 poppen verkocht.