Mac redenen voor studenten

Ik ben een medewerker van een opleidingsinstelling en dat geeft je wat voordelen bij het kopen van computer hardware & software. Een nieuwe MacBook is dan zomaar 10% goedkoper.

Bij de Mac is ook een stukje toegevoegd aan de beschrijving, blijkbaar wilt of Appel of de organisatie die deze dingen onder korting aanbiedt een extra lans breken voor Mac-producten. Ze leggen namelijk een student uit wat ze hun ouders moeten uitleggen om een mac te kunnnen/mogen kopen;

 • Hij doet het gewoon.
  Met een Mac beschikt u over een systeem dat is gemaakt door de mensen die het besturingssysteem, de programma’s én de computer hebben ontwikkeld. Daardoor werkt alles perfect samen. Aansluiten, aanzetten en klaar is Kees.
 • U maakt er gelikte presentaties, websites en documenten mee.
  iLife, het bekroonde softwarepakket dat bij elke Mac wordt geleverd, geeft stem aan uw creativiteit. Met uw zelfgemaakte diapresentaties, filmpjes, dvd’s, podcasts en blogs maakt u indruk op vrienden en vreemden. Websites publiceren doet u met een muisklik.
 • Werken met Office. Zonder enig probleem.
  In Microsoft Office for Mac zitten alle programma’s en functies van Word, PowerPoint en Excel die u gewend bent. Het uitwisselen van documenten met een Windows-PC gaat heel simpel
 • Meteen chatten met beeld
  Altijd en overal uw neus laten zien? Dat kan. Dankzij de ingebouwde iSight-camera kunt u eenvoudig videochatten.
 • 114.000 virussen? Niet op een Mac.
  Bij Mac OS X staat veiligheid voorop. Dankzij het superieure UNIX-fundament, een ingebouwde firewall en beveiligingsvoorzieningen die verder gaan dan die van de gemiddelde Windows-PC bent u beter beschermd dan ooit.
 • Geavanceerde Intel-processors
  Weinig is opgewassen tegen de snelheid van de Mac. De geavanceerde Intel-processors staan garant voor uitzonderlijk hoge prestaties.
 • Uw eigen printer en camera blijven gebruiken
  Op uw Mac staan duizenden besturingsbestanden voor randapparatuur. Daardoor doen uw printer, digitale camera, toetsenbord en muis het gewoon als u ze via USB, FireWire of Bluetooth aansluit op de Mac.
 • Een zeer gebruikersvriendelijk besturingssysteem.
  ’s Werelds meest geavanceerde besturingssysteem, Mac OS X, maakt het stukken eenvoudiger om bestanden te zoeken, informatie op te vragen en plezier te hebben van uw computer.
 • Of het nou van Apple of van dit bedrijf is, het is grappig dat dit bij een Mac-product nog even extra opgenoemd wordt. 🙂