CJIBZo, ik mag weer motorrijden, maar de boete om de rechtszaak af te kopen is ook niet misselijk. 465 eurootjes en 0 cent. Als ik me een beetje verbaas over een boete van ruim 1000 gulden dan krijg ik van mensen die doorgezaagde opmerking… Moet je maar niet te hard rijden Ja helemaal mee eens. Je mag niet te hard rijden en je kan het niet meer in Nederland, want ze pakken je gewoon.

Maar! Ik heb een 600cc motor, een race/tour combinatie met 92 pk als de motor bij de 10.000 touren per minuut loopt. Als ik al die pk’s benut rijd ik binnen 5 seconden al 100km/u en als ik gas blijf geven zit ik zo op de 160….

En bij die snelheid ben ik ongeveer ook aangehouden. Dus… Ik zal m’n discipline even moeten aanwenden om geen boetes meer op te lopen. Je hebt nu ook motoren met 160pk, hoe gaan deze mensen mensen in hemelsnaam met hun vermogen om? En waarom? Zodat als je vanaf een stoplicht een snelweg oprijdt je in 4 seconden al op je maximum toelaatbare snelheid zit? Af en toe even naar Duitsland om m’n behoefte om hard te rijden af te reageren. Daar heb je tenminste ook niet van die… %^!@$@$# personen die 100 op de snelweg rijden waar je 120 (moet) mag en niet van die figuren….

Deze mogen ze echt tegen de muur zetten Mensen die zo vaak in de auto zitten dat ze denken dat ze zo goed kunnen rijden dat ze vinden dat ze rustig een krant bij een snelheid van 100 of harder kunnen lezen. Eens werd ik richting de vangrail gedwongen door een auto. Ik dacht weer zo’n idioot die zonder over z’n schouder te kijken of z’n knipperlicht te gebruiken naar links gaat. Maar toen ik naar de bestuurder keek bleek ie gewoon een krantje te lezen. Zulke mensen…..

Aargh. Maar goed Ik rijd weer.