Crisje heeft een feestje

Zo, een beetje hoofdpijn vandaag… Goh het allereerste wat mensen dan zeggen; Teveel gezopen? Nou nee, ja wel wat bier gedronken, maar vorige week had ik er ook al last van. Toen had ik iets van 5 biertjes op en de volgende dag hoofdpijn. De vraag van vandaag is; Hoe komt dat? Iemand durfde te antwoorden dat ik te oud wordt, de jaren gaan tellen. Ik help je even herinneren dat zulke opmerkingen niet bevordelijk zijn voor je voortandjes Plaatje is trouwens een foto van de klok, het cafe.

Gister hadden we een feestje van Cris, erg gezellig weer wat mensen gezien die ik een tijdje niet had gezien. We hebben alemaal wat geld in het “Help Cris Finland door fonds” gedaan. Ze gaat een maand daar ruiken aan het studentenleven van in Finland. Ik hoop dat ze een leuk bedrag heeft Ze toonde trouwens wel weer karakter om een leuk feestje te bouwen en de volgende dag vroeg weer aan het werk te gaan.

Goed nieuws trouwens Ik krijg m’n rijbewijs weer terug. Ik heb geen idee of ik nu nog een rechtszaak aan m’n broek krijg. In de brief stond een aantal opties, de eerste paar opties waren;
1. U krijgt uw rijbewijs terug in afwachting van uw rechtszaak
2. U krijgt uw rijbewijs terug.
3. U krijgt uw rijbewijs niet terug omdat u een andere lopende rechtszaak.

Bij mij was het optie twee. Je krijgt je rijbewijs terug… en nu? Krijg ik dan nog een boete? Rechtszaak? Misschien hoor ik het wel morgen als ik hem ophaal.
We zullen zien

Nog een vraag…
Als je voldoende geld op je bankrekening zou krijgen om te kunnen leven zonder dat je MOET werken. Wat zou je dan gaan doen om je dag door te brengen?
Ik ben nieuwsgierig.