Nieuw Laravel project

Soms maak ik een Nieuw Laravel project en dan loop ik een aantal stappen na. Deze stappen onderneem ik. Handig voor mezelf om er een lijstje van te hebben.
,

Budel 2015

Hier de videobeelden van een Weekendje Budel 2015 met de Offroad Boyz. Weer wat leuke routes en natuurlijk met een eigen speelweidje in de buurt.

Turkije een democratie?

Is Turkije een democratie? Ik weet het niet, als ik naar de nieuwsberichten kijk dan geloof ik het niet. Zuiveringen, achtervolging. Is de democratie gered?
Offroad Boyz naar Bouillon 2015
,

Bouillon 2015

Hier de videobeelden van een Weekendje naar Bouillon 2015, Offroad Boyz. Weer dwalen door de bossen en lunchen waar we willen.

Huishoudkunde anno 1960

Huishoudkunde anno 1960, een oud boekje waarin de vrouw wordt uitgelegd hoe ze met de man moet omgaan. Erg achterhaald natuurlijk.

Study guides

Via allerlei sites kan je het één en ander leren. Hierbij een verzameling van Study guides voor het leren van Microsoft examens.
Waka Waka met mijn headset
,

iPhone zonder stopcontact

Ik deed in mei een experiment. Een maand lang mijn iPhone (en andere apparaten) alleen via de Waka Waka met zonlicht opladen. Het ging verrassend goed!
Duiklogboek in 2007
,

Web applicatie bouwen

Ik wil een Web applicatie bouwen maken met Laravel, hierbij wat gedachten en het uiteindelijk plan met wat bronnen. Nu nog bouwen! Hard aan het werk dus.

Paas smoothies

Vandaag hadden we een paas-brunch en ik nam voor de derde keer smoothies mee. Dit keer een banaan-yoghurt-munt smoothie en een spinazie-sinaasappel-mango.