CIM, WMI en WS-MAN?

CIM, WMI en WS-MAN termen kom je regelmatig tegen, zoals met programmeren met Powershell. Hier wat meer informatie over deze protocollen.

Trump

De Nederlandse media over Trump. Ook wel stemmingmakerij, waar maken we ons druk om? En waar is de objectieve verslaggeving gebleven?
,

Offroad Boyz in Budel 2016

Met de Offroad Boyz gingen we weer langs Budel 4x4. Een groot evenement in NL. Dus hier de beelden van Budel 2016 op vrijdag, zaterdag en zondag.

Javascript: ‘Flash message’

In mijn Laravel projecten maak ik gebruik van een Flash message om de status door te geven. Een techniek van Sweetalert toegepast door Laracast.com.

Huwelijk van Martijn en Sheila

Hierbij een filmpje van het huwelijk van Martijn en Sheila!
,

Bier proeverijtje

Ik kreeg wat bieren van Martijn, het waren allemaal IPA bieren. Ik ging er eens voor zitten om ze te beschrijven, een Bier proeverijtje. Mini proeverijtje.

iCloud opslag vol

iCloud opslag is vol. Irritant! De melding komt steeds, waar moet je op letten en hoe los je het op? Moet je het uitbreiden met meer opslag of opruimen?
,

Oude website uit 2004

Mijn allereerste website, een oude website. Hier zie je een plaatje hoe hij er in 2004 uit zag. 1.000 blog-posts geleden.

Stolpboerderij

Hoe ziet er een stolpboerderij er uit? Hier wat tekeningen en een enkele foto. Deze boerderij komt het meest voor in Noord-Holland.
kasteel de Haar
,

Patronen van kasteel de Haar

In kasteel de Haar vind je vele patronen, elke kamer heeft een ander patroon op de vloer, muren, plafond. Hier een verzameling van die patronen.