Wonen; Voorburg, werken; A’dam

Mensen vragen nog wel eens; word je nou nooit eens moe van al die files? Sta je dan niet vaak in de file? En eigenlijk had ik er nooit zo’n last van toen ik in Amsterdam woonde. Je ging altijd van Amsterdam op het moment dat iedereen naar Amsterdam wilde en ’s middags was dat weer precies andersom. Eind 2007 besloot ik mijn huis in Amsterdam op te geven voor iets kleiners (lees: goedkopers) en kwam ik in Voorburg terecht, geen probleem want ik had een opdracht in Den Haag.

File op 10 december 2008

Tot ik in juli weer op een opdracht moest beginnen en deze was bij het ROCvA in Amsterdam. Oeps. Ik zag hele drama’s op de weg en ik dacht dat ik uren per dag in de file zou staan. Gelukkig viel het wel een beetje mee. het is geen ramp in Amsterdam te werken. Vooral ’s ochtends rijd ik met weinig ophoudt naar Amsterdam, maar ’s middags valt het niet altijd mee. Nu vandaag is het weer even rampzalig, het verkeer rond Amsterdam staat helemaal vast wegens een ongeluk op de A4 en A1, twee afvoerstromen van de ring om Amsterdam. De gootsteen is verstopt en de wasbak raakt steeds voller 🙁

Maandag moest ik bart al oppikken van Zaandam omdat de trein niet verder reed, dus daar heb je ook af en toe dit soort oponthoudt of vertragingen en het maakt het niet beter dan de auto. Dus wat nu?

Achter aansluiten denk ik.

–edit–
Half uurtje nadat ik dit gestuurd had zag het er zo uit 🙂
Omrijden via Utrecht is ook geen optie meer, echt aansluiten dus.