,

Guido overleden

Vandaag is een duikvriend van mij door een acute hartstilstand overleden op een veel te jonge leeftijd. Een beschrijving van Thijs luidde;

Guido was een hartstochtelijke vent, stond voor iedereen klaar, was voorzitter van de DOSA, zat in de veiligheidsraad van de NOB, hoofdtrainer van de club Palmare, vele mensen heeft hij begeleid als instructor trainer of als instructeur.

Toen ik bij het CBS ging werken was hij op vakantie en werd er tijdens de rondleiding al gezegd dat daar een wat enthousiaste duiker zat. Toen ik met hem kennis maakte werd al snel duidelijk dat het een gezellig iemand was waar van je een hoop kon leren. Hij was nooit te beroerd om in een vraag of probleem van je te verdiepen om zo tot een verlossend antwoord te komen en ik kreeg regelmatig Duitse, Amerikaanse en Engelse bladen toegeschoven om te lezen.

Zo zaten we tijdens het werk meer dan eens een kopje thee te drinken, soms om te roddelen over het duikforum, soms om wat frustraties of grappen te bespreken en vaak omdat ik wel weer eens iets wilde weten, over CBS, over SQL, duiken of onderwaterhuizen.

Ik zal je missen, je vrolijkheid, je wijsheid en je gezelligheid. En ik ben er erg door geraakt dat je zo plotseling verdwenen bent. Iedereen die Guido kende wens ik sterkte toe. Hebben we nooit gedoken en dat zouden we nog doen 🙁

Een draadje over het overlijden van Guido is op het duikforum te vinden, dan zie je ook wat voor bijzondere man hij is geweest. Klik hier.

RouwKaartGuido.jpg