O.F.F.T. bezoeken!

Als je nou van duiken en fotografie (of films) houdt, dan kan ik je van harte aanraden om af en toe het Onderwater Foto & Film Team te bezoeken. Dit is een avond waar mensen de gelegenheid krijgen om hun foto’s en soms ook films te tonen aan een groep mensen. Het is mogelijk om hier je creatie te tonen zonder te woorden, in een vorm van een presentatie, verzin maar hoe gek je het kan/wil maken. Als je nou net begint met fotografie of filmen dan kan je hier ook een heleboel informatie op doen. Mensen die het al jaren doen zijn altijd bereid om tips te geven. Komende gelegenheid (vrijdag, 12 december) staat bijvoorbeeld André Crone met zijn foto’s op de agenda.

Begrijp me niet verkeerd, het OFFT is niet enkel voor mensen die bezig zijn met fotografie en film. Als je nou ergens op vakantie gaat, dan kan je ook een voorproefje nemen op het onderwaterleven via de foto’s van anderen, of als je nog een vakantiebestemming aan het zoeken bent? Of gewoon als je zin hebt om diertjes en plantjes te zien.

In principe is het O.F.F.T. elke maand op de tweede vrijdag van de maand in Nieuwegein tegen het bedrag van 3 euro per avond. Als je mee wilt doen met je eigen foto’s is dit natuurlijk altijd een optie, maar dan raad ik eerst wat gewone bezoekjes aan.

Zie hier de website voor het programma.