Het jaar 2014

Terwijl velen via Facebook een 2014 overzicht maken blader ik door mijn foto-albums die in een programma staan. Elke maand maakt Apple’s iCloud een nieuwe folder aan en zo kan ik mooi het verloop van mijn jaar eens doornemen. Hieronder wat leuke momenten gevangen in 1 van de 9897 foto’s.

januari

Tijdens oud & nieuw hoorde ik dat ik wat dikkig was en dat paste bij mijn beeld van mezelf. Ik voelde me niet top-fit met mijn 94kg, dus begon op mijn eten te letten en regelmatig te bootcampen. Iets later die maand begon ik bij KLM ICT om teamleed te worden in het Windows 8 deployment team en eindelijk was er weer wat vooruitgang qua bus. De rotte plekken waren vervangen voor vers staal. Mijn neefje Gijs wordt geboren, een lief klein knulletje, maar ontzettend schattig!


februari

Alle apparaten werden ingezet om Lowlands kaarten te bemachtigen, uiteindelijk blijkt het helemaal niet binnen een uur uitverkocht te zijn. Ik koop een blender om zo wat meer mineralen binnen te krijgen, wat goed werkt! De bus blijft stapje voor stapje progressie vertonen en ik begin weer bij Get Wet als maritiem trainer na 5 jaar afwezigheid.

maart

Mijn motor mag weer van stal en blij rijd ik er de eerste kilometers mee. Het afvallen gaat redelijk succesvol, ik word gecertificeerd bootcampclub-instructeur. We hebben een hele leuke kickbox-bootcamp en de eerste run van 10km wordt gedaan: De Dopper-run. En ik ontdek dat schieten best grappig is, maar het zal nooit mijn hobby worden.

april

Terwijl de bus klaar is voor de vloer, geef ik mijn eerste bootcamplessen. Ik ga nog op stap met Tessa naar Engeland waar we eten bij de Fat Duck, het huwelijk van George & Kate meemaken en de Tough Mudder bij London lopen. Het eerste uitje van de Offroadboyz is ook een feit.

mei

Ik start een nieuwe bootcampclub lokatie in het mooie park Rekerhout en val af en toe in op andere locaties zoals het strand van Callantsoog. De bus wordt verder afgemaakt door Bart, die er een mooie vloer in bouwt. Ik maak weer een keer een duik en de Subaru wordt ingeleverd zodat de motor klaargemaakt kan worden om in de bus gezet te worden.

juni

Het WK vindt plaats, gezellig kijken met vrienden natuurlijk! Met de Offroadboyz gaan we weer op stap, nu naar Bouillon. Het Bus-forum komt langs in Warmenhuizen voor een gezellige meeting. Alkmaar keert terug naar de Middeleeuwen met Kaeskoppenstad en ik rijd heerlijk in het zonnetje van/naar mijn werk.

juli

In juli doe ik allemaal leuke dingen, op vakantie naar Curacao en op bezoek bij Linda. En de vakantie van de managers biedt mij de mogelijkheid wat hoger in de management boom mee te kunnen praten bij KLM. Op Schiphol verzamelt helaas een grote bloemenzee vanwege de tragische ontploffing van MH17.

augustus

deze maand staan altijd twee dingen centraal. Kermis en Lowlands! Lowlands blijft altijd gezellig en leuk, de kermis wordt elk jaar rustiger helaas. Gelukkig komen sommigen nog met kinderen ’s middags buurten. BBQ-en in de tuin bij mijn ouders belooft altijd perfect vlees en dwalen door de hangars bij KLM belooft leuke foto’s! Brian van OTOmotor klust gemoedelijk verder aan de motor + bus.

september

In september opende mijn broer Frank met een collega de laatste kaasmarkt-dag! Bart vierde zijn verjaardag met zeer toepasselijke wijn. Met veel vrienden batsen we Ard zijn auto in elkaar 🙂 Met Frank duik ik het bos in om paddestoelen te zoeken en met drie vrienden duik ik het bos in om een lang weekend wild te kamperen. De maand wordt afgesloten met een weekje Egypte 🙂

oktober

In oktober ging ik nog één keer de NZ op voor een training, koud! Verder liep ik met Petra de Strong Viking run uit en nog wat andere plaatjes uit de maand oktober. Bart U stuurt trots rond dat hij samen met Marit ouder is geworden van Birke.

november

Uiteraard weer een foto van een KLM vliegtuig in de hangar, gewoon omdat ik het cool vind. Snel laat ik mijn iPod repareren omdat de classic lijn door Apple er uit wordt gehaald. Ik bezoek de IDFA, voor het eerst zonder Roy, maar gelukkig wilde Petra met me mee! En het wordt kouder, tijd om vervangend vervoer voor de motor te vinden.

december

De maand is nog niet ten einde, maar vooruit. Toch al wat foto’s.
Voor de winter heb ik een AX. De tap is nu opgeknapt en vrijwel zoals ik hem wil hebben 🙂 Ik kwam bij de basisschool de cylinder een hele knappe sint tegen 🙂 En KLM en ik hebben afscheid genomen tot in het nieuwe jaar. Vakantie! Sinds jaren het glazen huis weer eens bezocht, was best gezellig en lekker dichtbij.

2014

Al met al een bewogen jaar, niet altijd even leuk, wel erg leerzaam en interessant. Op naar 2015 waar ik eindelijk weer in mijn VW bus zal kunnen rijden. Waar ik hard aan het werk ga bij een nieuwe opdracht en me heb ingeschreven voor de Ramble Rally!

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.