BMW, Spijker, in 22sec op 450 & dictionary

Het is alweer even terug, dus een berichtje van mij 🙂

Een woordenboek gebouwd met AJAXtechnologie, mooi voorbeeld en praktisch zo’n woordenboek.

Deze site werd me aangeraden op het Prikkersweb en er staan zoveel leuke informatie en foto’s op dat ik het ook hier ten harte kan aanraden.

Foute BMW’s sommige mensen denken dat het al gauw kan, anderen niet. Maar deze website heeft de meest fout wel weten te vinden. Maar misschien zijn sommige niet-bmw’s wel erger… Allebei de links trouwens van het Autoblog.nl

Spyker 4x4Ik hoorde op BNR een verslag van de motorshow in Geneve door de verslaggevers van Carros Magazine. Daarin spraken ze vol lof over de nieuwe spijker, 4×4. Ik moet toegeven, het is een geil ding, mooi 😛 En Nederlands… enigszins. Hier trouwens heleboel Spyker links.
En links de foto.

Aston Martin Rapide op de motorshow van GeneveGoed spijker, Nederlands leuk. Maar als je ook nog eens kon kiezen voor een Aston Martin…. zucht, dat blijven mooie auto’s. Hier de officieele website

Hier trouwens de leuke modellen die auto’s promoten op beursen. Een verzameling en zoek je een snelle auto? Check dit!

Trefwoorden zijn 700pk en meer dan 600km/h! De “wagen” schijnt met het gas halfopen de 450km/u te halen (elektronisch begrensd) en wordt aangedreven door een Suzuki Hayabusa!!!

Trouwens last van RSI? Neem een trilmuis, schijn te werken.

Zo genoeg links hoop ik 😉