Wakker? ietsje te vroeg

M’n wekker ging, ik mopperen, weer wakker worden; Mijn wekker ging om half 7, ik ging er om 7 uur uit, niet helemaal wakker, kopje koffie er bij. Kom ik net onder de douche vandaan blijkt de andere telefoon een uur voor te lopen, dus het is nu pas half zeven. Dus was er al om half zes uit. Handig hoor Alle tijd om koffie te drinken. Ik denk dat ik zo even wat speklapjes in de pan gooi als ontbijt, ik moet namelijk pas over een uurtje te vertrekken.

Dan rustig tussen de auto’s naar Utrecht tuffen. Het kantoor waar ik vandaag nog heen moet ligt langs de A2 en we zitten in hetzelfde gebouw als Hypericon en Adecco. Dus als je over de A2 rijdt en vanuit Amsterdam afslag Maarsen voorbij rijdt is het aan je linkerhand. Ideale plek; want op het moment dat je het viaduct op rijdt bij Maarsen loopt de A2 helemaal vast en daar hoef ik dan gelukkig niet tussendoor. Ach zeggen sommige mensen, jij hebt toch een motor? Dus dan heb je geen last van de file? Nou ja natuurijk wel, ik heb lang niet zoveel last als de koekblikkers, maar kan ook maar 30 tot 60km/u rijden terwijl je er normaal er minimaal 100km/u rijdt. En dan heb je nog de uitdaging die auto’s aan je stellen door niet over hun schouder te kijken als ze links of rechts even snel ook zonder knipperlicht een gaatje inschieten. Soms moet je helderziende zijn, maar gelukkig is het gros zo vriendelijk om een redelijke ruimte open te houden.

Eet smakelijk Ik zit nu even na 7 aan de gebakken, gemarineerde speklappen. Gisteravond ook al gegeten, zo lekker.

Morgen tot en met vrijdag naar ST op schiphol. En volgende week weer iets anders. Ik vind dit nu wel even een leuke job, beetje heen en weer rijden en hier en daar de helpende hand bieden. Niet met superklusjes, maar wel met gezellige mensen en het is beter dan niets doen. Ik werk nu voor Yacht en ben verhuurd aan Centior deze levert diensten in ICT projecten/beheer http://ww2.centior.nl/) en voor Centior rijd ik nu steeds heen en weer. Het is een leuk en gezellig bedrijf waar ik meteen al uitgenodigd werd voor een kerstborrel (karten ). Ik zal er tot ergens januari voor blijven werken.

Zo heb ik weer een stukje geschreven… Ik ga me maar eens aankleden voor de reis. Gisterochtend kreeg ik het voor het eerst echt koud op de motor. Ik had m’n trui aangedaan en m’n sjaal thuis gelaten en ik had het gewoon koud toen ik op het kantoor was Rijden in de winter… Wel lekker, afgelopen donderdag was ik karten (met Centior) in Huizen en er was iets aan de hand of zo? Ik kwam uit Leiden en de file begon bij de Schiphol-tunnel en heeft via de ring Amsterdam en dan over de A1 aangehouden tot Bussum. Iets van 30km file! Als je de matrix-borden moest geloven. Ongelooflijk. Het was trouwens niet leuk voor de motor rijders om er tussendoor te rijden, het zeikte uit de lucht en iedereen stond steeds op z’n rem, dus een continu rode waas lag over je vizier dankzij de regendruppels. Toch maar even wat wax kopen om zo de druppels van je vizier af te glijden. Zo nog 1 kopje koffie, lang leve de Senseo. Ideale uitvinding, kan ik af en toe eens een kopje koffie drinken zonder dat gezeik van een hele pot zetten. Dat zal ook wel de reden zijn dat 60% (gokje, zal wel meer zijn) van de huishoudens zo’n ding hebben staan. Die nieuwe is trouwens wel cool, van Aluminium, ziet er knap uit, maar kost ook wel 130 eurootjes meer.

Werkse allen en tot de volgende keer