Hello, na een tijdje even geen website of een weekje geen vanenter.nl mail wordt het ook wel weer eens tijd hier iets te posten. Ik heb een baan, nou ja die had ik al, maar ik heb een klus! Werken bij een bedrijf die allerlei systeembeheer en ict projecten voor bedrijven uitvoert. Netjes in een knappe spijkerbroek, met t-shirt en colbert op gesprek en hij was blijkbaar “onder de indruk”, want ik mocht meteen morgen beginnen.

Goed nieuws dus, het is ook niet zo gek ver weg, soms op Schiphol, soms in Leiden en soms in Utrecht. Ik was op het kantoor van Yacht en het was niet handig om met m’n accountmanager mee te rijden en ik was niet zo handig geweest om m’n volledige motorrij-tenue mee te nemen. En voordat ik iets kon zeggen kreeg ik de sleutels van een VW Golf 5 toegeworpen, hm me laten inblikken, terwijl het druk is op de snelweg. Ik moet eerlijk bekennen dat het wel lekker warm is (niet dat ik het koud heb op de motor overigens) en dat het wel lekker is muziek onderweg te draaien (niet dat ik het mis op de motor) etc. etc. etc. Nou ja misschien is autorijden toch niet zo slecht als ik af en toe pretendeer Maar toch zit ik liever op de motor.

Ik zat me te verwonderen in de auto en hoorde een liedje van de 4 non blondes dat iedereen kent; What’s up.

“25 years of my life and still
I’m trying to get up that great big hill of hope
For a destination”

Het typeert wel een beetje mijn 25ste levensjaar, ik ben 25, wat nu? Ik heb nu allemaal een beetje door, een plan voor de toekomst. Je moet echter niet de daarop volgende regels op me botvieren, want:

“I realized quickly when I knew I should
That the world was made up of this
Brotherhood of man
For whatever that means”

Hm eigenlijk is het een feministisch nummer of zo? Nooit bij stilgestaan eigenlijk. Daar rijd je dan koekblik na koekblik, koplamp na koplamp. Gaap… Auto’s zijn eigenlijk behoorlijk onlogisch, pak een koets van 700 tot (weet ik veel) 2500kg, zet er een motor in om een 70 tot 140kg (vast ook wel meer) te vervoeren van A naar B. Niet echt logisch… Dan is een motor lekker logischer, 200kg machine om een zeg 80kg persoon te vervoeren. Of nog beter met openbaar vervoer, maar dat is slecht zo zelden praktisch. Zo nog even wat overpeinzingen

DVD speler te geef!
Ik ben het zat dat m’n dvd-speler enkele dvd’s niet wilt spelen. Wordt tijd voor een ander hoewel ik nog geen idee heb welke of er geld voor heb. Maar ik heb nu al de laatste 10 minuten van 3 films op m’n computer moeten kijken omdat hij begon over te slaan

greetz