Afgelopen woensdag vierden mijn ouders de verjaardag van mijn moeder. Het was een groot/gezellig feest met veel eters. We hadden twee top-koks Frank en Frank die alles klaar maakten en het werd uitgeserveerd door Lotte, Floris en nog wat andere vrijwilligers.

De borden opmaken

Een paar jaar geleden hadden we een groot feest waar het op prijs werd gesteld dat we het menu publiceerden (je kan hem hier nog vinden), bij deze het menu van dit jaar!

amuse:
Umami oester
uit de schelp, uit het vuistje

Umami oester

voorgerecht:
Kleine Canadese kreeft in de schaal
met een garnituur van meiknolletje, mini-komkommer met bloem en rammenas.
Hierbij werd een 2008 – Riesling Tradition / Michel Fonné ingeschonken

Een voorgerecht van kreeft

hoofdgerecht:
Kalfs Rib-eye, gegaard in de Green-egg, overgoten met een jus de veau
met een garnituur van: mini-venkel, gekarameliseerd uitje, koeskoes van artisjok en erwtasperge.
Hierbij werd een 2005 – Chateau Ramafort – Medoc ingeschonken

Helaas hebben we geen mooie foto beschikbaar, de smaak was erg goed!
Het hoofdgerecht

dessert:
Mango/passievrucht
Een tropisch dessert afgewisseld met wat chocolade tinten.

Ook de kleintjes genoten er van

De wijnen, er zijn veel flessen doorheen gegaan met zo’n gezelschap! (30 man)

Wijn, rood en wit