RSS feeds om op de hoogte te blijven

Ik houd een heleboel websites in de gaten om zo op de hoogte te blijven van Mac-, PC, Windows-, Duik-, vrienden nieuws. Als je elke website moet bekijken dan ben je behoorlijk druk bezig en dan twijfel ik of je nog tijd hebt voor de dingen waar je over op de hoogte gehouden wilt worden. Daarvoor hebben de slimme mensen in deze wereld RSS-feeds verzonnen. Dit zijn bestandjes in XML formaat waar je makkelijk uit kan opmaken wat nieuw is en wat niet. Met RSS-lezers kan je dan steeds de nieuwe berichten er uit filteren. Het klinkt heel ingewikkeld, maar het komt er op neer dat als er nieuws is op een website je een kort bericht ontvangt of ziet in je RSS-lezer.

Als je nou denkt… RSS-feeds, lezers… “What the F#@%k???“, kijk even hier en daar wordt het helder uitgelegd in het Nederlands.

Maar welke websites moet je dan op ‘abbonneren’ om op de hoogte te blijven? Tja dat is error-and-retry en ik ben momenteel lid van de volgende RSS-feeds;
(Ehm, ja ik ben lid van mijn eigen RSS-feeds, kan ik checken of het goed gaat 😉 Het is niet dat ik zo van mezelf houdt en mezelf graag zie)

Mis ik iets wat ik echt moet lezen/zien/bijhouden? Zet het even in de comments!!!