Voorstellen op het werk

Bij mijn huidige werkgever moest ik een stukje schrijven voor in ‘Het Wereldje’. Een nieuwsblad dat 4x in het jaar verstuurd wordt. Ik dacht… ach waarom zou ik het hier ook niet gewoon even neerzetten. Dus bij deze;

ik ben Floris van Enter, sinds 1 december werkzaam bij ITSP. De meesten kennen mij waarschijnlijk wel van gezicht na een kartavond, een kerstborrel en het afscheid van de receptioniste Charley. Ik viel bij een nieuwe werkgever meteen met de de neus in de boter, want er waren drie bedrijfsuitjes waardoor ik ineens heleboel collegae leerde kennen.

Hiervoor heb ik een jaar bij Yacht gewerkt en daarvoor heb ik een jaar op de Efa gestudeerd om wiskunde leraar te worden. In dat jaar studeren heb ik wel ontdekt dat mijn ‘liefde’ in de IT-tak zit en niet wiskunde onderwijzen aan pubers. Na een jaar bij Yacht, een grote organisatie, heb ik mijn C.V. ge-update om zo passief op zoek te gaan naar een andere baan. Dankzij Mireille en Frank mocht ik op gesprek komen en nu werk ik voor een kleiner bedrijf waar collegialiteit nog een rol speelt. Bij Yacht had ik het gevoel dat je een radartje in een gigantische machine bent en bij ITSP ben je gelukkig een mens waar men een gezellig contact mee onderhoudt.

Ik zit nu al even in de detachering. Ik ben ooit bij mijn vader begonnen die me eerst bij de toyota importeur en later bij Agis zorgverzekeringen op detavast basis neer had gezet. Uiteindelijk heb ik daar 3 jaar met veel plezier gewerkt als een systeembeheerder. Toen besloot ik mijn HBO diploma te halen op de Efa, na het behalen van mijn propadeuse ben ik in dienst getreden bij Yacht. Daar heb ik in een jaar tijd bij Centior, DTO en de NS gewerkt tot mijn jaarcontract afliep en ik bij ITSP in dienst trad.

Naast mijn werk houd ik me nog bezig met
– duiken, ik heb al sinds 1997 mijn brevet en ga elk jaar nu naar Egypte om veel te oefenen.
– motorrijden, nu even motorloos, maar hard aan het sparen voor een Honda VFR uit 2000. Sinds ik mijn motorrijbewijs heb heb ik ongeveer 30.000km/jaar op de motor doorgebracht, het is een geweldige manier om je voort te bewegen
– Land Rovers, ik heb nu een klein vrachtwagentje uit 1967 welke ik klaar aan het maken ben voor de RDW-keuring
– Websites, voor enkele mensen heb ik een website in elkaar gezet, meestal met behulp van Open source projecten.

Ik ben nu werkzaam bij wooncompagnie tot het einde van Maart en daarna zal ik enkele van jullie wellicht zien op het hoofdkantoor. Ook probeer ik regelmatig op de borrel op vrijdag te zijn, dus wellicht tot ziens!