Nieuw blog, nieuwe kansen

Nieuw blog, nieuwe kansen.

Het oude is nog hier te vinden, maar ik heb alle oude posts verplaatst naar dit nieuwe blog. Vroeger heette het een weblog, nu is het al populairder om het een blog te noemen. Er zijn mensen die er geld mee verdienen en het zelfs full-time doen. Ik las gister zelfs een blog van iemand die een stalker op liep en zelfs op zijn erf werd aangevallen! Ongelooflijk…

Tegenwoordig is het, in ieder geval voor IT-mensen, een belangrijke bron van informatie geworden. RSS feeds en RSS readers zorgen er voor dat je altijd up-2-date bent met de laatste blogs. Voorbeelden hiervan zijn het Ehlo blog waar mensen posten over de laatste technieken of interessante zaken over Exchange en gesteund door Technet of altijd op de hoogte zijn van de reisverhalen van iemand zoals ik een collega in de gaten houd. Er zijn ook mensen die bloggen (we maken al een werkwoord van een blog schrijven) om het bloggen zelf en deze vind ik altijd vermakelijk al dan niet om z’n vele vrouwen verwijzingen.

Hier kan je mij ook een beetje volgen, ik ga niet hele beloftes maken om elke dag iets te posten. Het kan wel een interessante plek zijn om mijn vorderingen op mijn Land Rover te volgen.