11 Escapes uit een rampzalige date

GeekIk zie nogal eens wat websites voorbij komen, zo ook eentje waar het onderstaande op stond, vond het wel grappig;

Stel je hebt een date en je vindt het een ramp…. hoe kom je van hem af zonder dat je dat zo duidelijk laat merken;

 1. Kijk herhaaldelijk en verontschuldig je voor het feit dat je ouders zo laat zijn “normaal zijn ze altijd op tijd om mijn dates te ontmoeten”
 2. Vertel hem op volle sterkte dat je net duikles hebt gehad en dat je oren nog dicht zitten. Als hij er niet meteen vandoor gaat door je overweldigende stemgeluid, negeer dan alles wat hij zegt en blijf gewoon schaapachtig lachen tot hij de hint begrijpt.
 3. Nodig hem uit voor de lezing praten met bomen die je de volgende dag hebt. En stel voor om daar te eten “Ze hebben er geweldige pompoensoep met tofu.”
 4. Breng hem op de hoogte over de stemmen in je hoofd en vooral van het feit dat ze je vertellen dat je nຠnaar huis moet.
 5. Trek een pijnlijk gezicht en mompel iets vaags over de last van je buik en de tijd van de maand. Hij zal het zeker niet erg vinden als je vóór het hoofdgerecht voor gezien houdt.
 6. Ga ongegeneerd in je neus zitten peuteren.
 7. Verras hem met de mededeling dat de laatste trein over een half uur alweer gaat. En zorg ervoor dat hij je niet naar het station brengt, zodat jij rechtstreeks verhaal kunt doen bij je vriendinnen in de kroeg om de hoek.
 8. Laat in elke zin je ex voorbijkomen. Voor je het weet ben je weer thuis en belt hij je nooit meer.
 9. Vraag hem of hij het erg vindt dat je jullie gesprekken opneemt op een bandrecorder, zodat je die de volgende dag met je psychotherapeut kunt bespreken. Relaties zijn namelijk niet je goeie kant.
 10. Vraag aan hem of je het nummer van zijn moeder alvast mag om een afspraak met haar te maken om voor bruidsjurken en kinderwagens te gaan shoppen.
 11. Zeg dat je zes katten, twee honden, drie cavia’s en een schildpad thuis hebt en dat je het zo gezellig vindt dat ze bij je in bed slapen.