Gastbijdrage: Ineke zet haar huis te koop

Voorkant van het huisIneens gebeurt het, je gaat uit elkaar. De beslissing kan kort of lang zijn, het is logisch of pijnlijk. En het gedoe wat er achteraan komt kan behoorlijk lang door zeuren, zeker als je een eigen huis hebt. Een vriendin van me heeft haar relatie verloren en probeert nu nog haar huis te slijten.  Wie helpt haar? Ken je mensen die op zoek zijn? Wil je zelf naar iets groters verkassen. Hieronder een bericht van Ineke:

Beste vrienden en kennissen,

I.v.m. de beëindiging van mijn relatie, staat mijn huis al een geruime tijd te koop. Het zal niemand verbazen dat de verkoop niet erg lukt in deze periode, en omdat ik er wel graag en snel vanaf wil, hoop ik via deze weg een groot publiek te bereiken en misschien iemand te interesseren in mijn huis.

Het huis staat in de Bloemenbuurt van Krommenie, in de Madeliefstraat, nabij het zwembad de Commenije, en is gelegen in een zeer kindvriendelijke buurt. Het is een ruime eengezinswoning met een leuke en grote tuin met schuur.

Het huis heeft een grote doorzon woonkamer en een keuken voorzien van een grote kookplaat (5 pits, waarvan 1 wokbrander), een vaatwasser, een combi oven/magnetron en grote koelkast.

Op de bovenverdieping zijn 3 slaapkamers; 2 grote en 1 kleine, waarbij 2 ruime vaste kasten hebben, en een nette badkamer en een grote zolder. Deze zolder is volledig geïsoleerd en is opgedeeld in een voorzolder met berging, en een grote zolder welke ook kan dienen als extra slaapkamer.

Voor meer info kan je altijd contact met mij opnemen via email; inekevantil@hotmail.com

Natuurlijk kan je meer info vinden online:
http://www.funda.nl/koop/krommenie/huis-47813404-madeliefstraat-17/

Mocht je iemand kennen die een huis zoekt in Krommenie, dan wil ik je graag vragen om dit door te sturen (en als je het naar je gehele contactenlijst stuurt, ben ik je helemaal dankbaar).

Met vriendelijke groet,
Ineke van Til

Als je benieuwd bent bekijk het eens en anders stuur het door! Zie hieronder de Google Maps + nog een handvol foto’s.


View Larger Map