Interessante films

Via een podcast word ik haarfijn op de hoogte gehouden van een aantal films. De trailers komen namelijk elke dag automatisch op mijn iPod en dan kijk ik ze weer met veel plezier als de A4 weer dichtslibt door dagelijkse spits met (bijna dagelijkse) ongelukjes. Door het zien van deze korte teasers ben ik met het volgende wensenlijstje gekomen:

The Burning PlainThe Burning PlainDeze film is alleen al aantrekkelijk omdat het een interessante cast heeft. Kim Basinger speelt samen met Charlize Theron een hoofdrol en vooral die  laatste moet een goed voorteken zijn!De trailer zelf kwam wat warrig over en zette meer vraagtekens in mijn hoofd dan dat de nieuwsgierigheid begon te branden. Toch wil ik hem graag zien 🙂
IMG_0003Public EnemiesJohnny Depp versus Christian Bale, begeleid door Leelee Sobieski. Moet ik nog meer zeggen? Door de trailer kreeg ik een beetje het gevoel van de oudere film Heat, een hele goede film met twee goede acteurs recht tegenover elkaar, met Public Enemies lijken ze dit nog eens over te doen met een setting van de dertiger jaren.

Moet ik gewoon zien!

Ghosts of girlfriends pastGhosts of girlfriends pastNiet echt een film om voor naar de bios te gaan lijkt me. Vroeger was ik fan van Alias, een serie waar Jennifer Garner speelde. Deze aantrekkelijke dame komt dankzij deze film weer op het doek.

Volgens mij een perfecte film op een regenachtige zondag op de bank met je vriend/vriendin te bekijken.

Easy virtueEasy VirtueEen soort van “Meet het parents“, maar dan anders. Hier komt een vrijgevochten Amerikaanse met haar verse man in contact met haar stijve Engelse schoonfamilie. En dat botst.

In plaats van allerlei onhandige foutjes zichzelf nog verder in de shit helpen zoals in “Meet the parents” gaat deze Amerikaanse in de tegenaanval. Vermakelijke film vermoed ik!

State of playState of playRussell Crowe en Ben Affleck staan garant voor een film van ieder geval een bepaald niveau, althans hoop ik. Dit is ook weer een hele warrige trailer en ik vermoed dat er een hele berg aan plot-twists en intriges voorbij gaan komen, ingewikkelde film

Het is dat ik een Pathe Unlimited kaart heb, anders zou ik deze even ontzien denk ik.

Coco avant ChanelCoco avant ChanelSinds Amelie zijn een aantal mensen verliefd op Audrey Tautou en niet onterecht, want ze heeft wat. In deze film zet ze de eigenzinnige Coco neer.

Een film die ik ook moet gaan zien, al is het alleen maar om Tautou. Het vertelt van de arme Gabrielle Coco die opklimt tot mode-koningin.

IMG_0012Inglorious BasterdsEen nieuwe versie van de Dirty Dozen? Nou ja dan wel in een andere setting. Dit gaat om een groepje soldaten die zichzelf van elke vorm van menselijkheid strippen om Nazi’s om te brengen.

Een film met Brad Pitt in de hoofdrol en geregisseerd door Quentin Tarantino, dus deze film zal geweldadig, maar goed in elkaar zitten. Moet in de bios bekeken worden dus!

DisgraceDisgraceDeze film had ook een vage trailer… over moord, monster en het had te maken met de hoofdrolspeler. Deze taak wordt vervuld door niemand minder dan John Malkovich, althans daar lijkt het op.

Een monster dat geen monster is omdat hij zich afzondert van de rest, maar wat gebeurt er dan allemaal? Ik ga in de bios eens kijken…

meet BillMeet BillNiet een hele sterke film, maar ik vermoed dat dit ook zo’n film is die je op kan zetten als je een avondje “Bank” gepland hebt. En in die categorie zal het een hele vermakelijke zijn.