Nightmares on wax

In a Space outta soundOoit in een verleden heb ik met een hele groep gedoken met wat haaien gefilmd door een dame die dat vaker deed. Achteraf konden we (uiteraard) de DVD kopen en toen ik hem thuis een paar keer bekeken had viel het me op dat er een leuk liedje in zat. Maar welk liedje was het? Geen flauw idee en de gedachte verdween in het mistige brein van mij naar de achtergrond om daar te wachten op een gelegenheid om zich ooit te manifesteren.

Nightmares on WaxAfgelopen zaterdag werd ik door Bart en zijn (nieuwe) vriendin uitgenodigd om een hapje te komen eten en zijn vriendin zette gezellig wat muziek aan. Een hele rits aan vrolijke jazz-achtige nummers komen voorbij tot ik hetzelfde melodietje weer hoorde. Hey!! Liedje op mijn iPod gezet en thuis eens gaan kijken online en een cd gedownload. Nu heette het liedje “Passion” van de groep “Nightmares On Wax” van het album “In a space Outta Sound“. Als je van “Jazzy-achtige” muziek gecombineerd met wat lounge invloeden houdt kan ik de band van harte aanraden.

En als het album je niet kan bekoren, maar het ene liedje wel, dan kan ik je de reeks The Future Sound Of Jazz Vol. II aanraden ;). Overigens vind ik de versie daarop zelf ook beter…