LR prikpagina

De prikkerDe prikkerspagina, een begrip in Land Rover land geworden in de afgelopen jaren. Vroeger werd een heleboel via de Land Rover Club Holland en de Dutch Land Rover Register geregeld, maar er ontbrak nog een onafhankelijke plek waar men met elkaar kon ‘kletsen’. Elke hobby kent wel zo’n plek; Duikers doen het op het duikforum, Macliefhebbers kunnen eventueel terecht op One More Thing en motorrijders kunnen terecht op het Motor-Forum. Zo kan je voor elke hobby een plekje vinden waar je je ei kwijt kan, om hulp kan vragen en maatjes kan vinden om dingen samen te doen.

De prikpagina is een dochterpagina van startpagina.nl en voor bijna elk onderwerp kan je een linkspagina vinden met een daarbij behorende prikpagina en marktplaatsje. In de Land Rover sfeer is de prikpagina natuurlijk een dochterpagina van de links-pagina; landrover.pagina.nl. Elke dag worden vele onderwerpen gestart en intussen zijn de links op de hoofdpagina zo uitgebreid door alle enthousiaste mensen dat er meerdere pagina’s nodig waren om alles kwijt te kunnen. Op de prikkerspagina, de locatie waar de discussies plaatsen vinden, zijn er gemiddeld 287 pageviews per uur, dat zegt wel wat over de populariteit!

Sinds 2003 is er ook een jaarlijkse meeting tussen prikkers (zoals mensen die op de prikpagina posten zich noemen) en dit heet Prikkersdag. Dit jaar wordt deze weer gehouden in Groningen dit komend weekend. Wil je hier meer over weten, dan kan je alles hier vinden.

Land Rover begraafplaats

Deze foto werd ontdekt door Pjotr en hier met ons gedeeld.