Californication

Califonication-castIk zat net te browsen en een serie tegelijk te kijken, meestal doe ik dat wel vaker en als ik dan achteraf zit te bedenken hoe de rode draad ook alweer liep… dan ben ik het alweer vergeten. Niet met de volle aandacht een serie kijken dus, maar het breekt de stilte een beetje of zo?

Met die gedachte zette ik ook Californication aan, moest wat opzoeken voor mijn werk, leuk vermaak zo schuin onder in de hoek Al gauw merkte ik dat de serie te leuk was om in kleine vorm naast het msn-venster, duikforum, google en wat wiki-pagina’s in de schaduw te staan. Het venster groeide uit tot een beeldvullend geheel. Het is een leuke serie!

Het gaat om een schrijver die in een dip zit en zichzelf af en toe haat, maar zeer gevat uit de hoek kan komen en mij zo wel weet te boeien. Dus als je de gelegenheid hebt er eentje te zien, dan kan ik het je van harte aanraden op een koude doordeweekse saaie dag 🙂 eventueel met leuk gezelschap en een glas wijn erbij.

Erg apart is trouwens het stuk dat Hank met de dochter van de nieuwe vriend van zijn ex slaapt… zo zie je haar gedeeltelijk naakt en dan te bedenken dat ze vroeger de jonge dochter in “The Nanny” speelde… Groot verschil.

Wiki over Californication, de website en ander hebben we google nog.