Opel, opeltje toch

Ik kreeg dit toegestuurd door een vriend van me. Gek genoeg heerst er een aversie waar ik vandaan kom tegen het merk Opel. Ook ik ben er door besmet en heb nooit serieus over gedacht naar Opel te kijken toen ik op zoek was naar een lease-auto. Blijkbaar zijn er meer mensen die er zo over denken, want het bericht van die vriend van me bevatte dit;

AMSTERDAM – Volkswagen- en Opelbezitters: het is water en vuur. De arme bezitter van een Opel Astra moest toezien hoe een horde opgefokte VW-rijders zijn witte stationwagen sloopten.

Alsof een middeleeuwse veldslag wordt nagespeeld, zo primitief hakken de Volkswagenrijders in blinde woede in op de onschuldige Astra. Met knuppels, hamers en schroevendraaiers. De bezoekers van het GTI-treffen aan de Wà¶rthersee gaan helemaal los op het Opeltje.

Er worden zelfs zagen tevoorschijn gehaald. Uiteindelijk moet de brandweer eraan te pas komen om het inmiddels aardig gesloopte wagentje voor de poorten van de hel weg te slepen. Het filmpje is inmiddels een grote hit op internet. Het is dus wachten op de volgende bijeenkomst van Opelfans die vast wel ergens een VW weten te scoren.

Er is zelfs een filmpje van.
YouTube

Klassieke opel