1e kerstdag

Eerste kerstdag was een beetje een relax dag voor mij. Ik stond niet voor elf uur op en heb ’s middags met Boaz op het landgoed van de familie de Jong en op mijn motor gespeeld. Vrolijk ventje, mits hij voldoende slaap krijgt en daarna nog even met hem, Bert en Mirte gewandeld door het Bergense bos. Het was er niet bijzonder warm, maar wel mooi. Wat zingt Andre van Duin ook alweer zo mooi in de Bokkensprong jaar in jaar uit tot vervelens aan toe van het personeel; “A beautiful sight were happy tonight, Walkin’ in the winter wonder land”

Daarna weer gauw naar huize Van Enter om mijn vader & moeder bij te staan, want het is tenslotte een tijd van familiare gezelligheden. Hum. Da’s geloof ik voor het gros van rond onze leeftijd ook de belangrijkste betekenis. Weer even een avond langs bij ons Mams en/of ons Paps tot je een eigen gezin hebt en dan nodig je hen uit bij jou thuis.

Die avond hebben we het niet zo gek gemaakt, mijn tante uit Amsterdam kwam eten tesamen met mijn nog enige oma. Het was erg gezellig, maar ik ging stiekem toch al om 23:00 naar mijn bedje toe. Het plan was om op 2e kerstdag-avond uit te gaan met een aantal vrienden en ik had al van Renee gehoord dat Ard een avond en nachtje in Amsterdam gepland had. Dus dat leek me een goed idee Helaas moest ik wel weer op maandag aan het werk… dus wat rust kon ik wel een beetje gebruiken.